MIYAGI & JONES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 809 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miyagi & Jones. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 21:31 Mijn vriend en ik bestellen allebei regelmatig bij M&J. Normaal gesproken vind ik het super lekker maar dit keer echt niet. Ik heb het weg moeten gooien. De kip gyoza bestel ik vaker maar het smaakte anders dan voorheen. Zonde..
28 okt 2022 om 8:39 Laat, maar kwam door gebrek aan TB-bezorgers en lag dus niet aan het restaurant. Kregen een heerlijk toetje van hen cadeau als pleister op de wond. De poke bowls waren superlekker en de bezorger was ook erg vriendelijk.
11 okt 2022 om 8:00 Ik vond de hoeveelheid rijst veel te groot en de topping aan de weinige kant. Het was niet slecht, maar niet bijzonder. Veel rijst met wat kip, paar reepjes wortel, wakame, 2 plakjes avocado.
27 sep 2022 om 17:41 Geen echte “sushi” ervaring gehad door de hoeveelheid mayonaise eroverheen, de pokebowl weg gegooid. Veel te veel mayo over de rijst en mini zakje soya saus. Overige sushi was prima
24 sep 2022 om 20:28 Eten was goed. Niet compleet bezorgd en vervolgens daardoor nog half uur moeten wachten op Thuisbezorgd. Niet de schuld van restaurant.
14 sep 2022 om 21:21 Altijd heerlijk! Wel ook altijd bar weinig saus :)
1 sep 2022 om 10:04 Lekker gegeten. Mals vlees. Op tijd bezorgd
21 aug 2022 om 11:21 De zalm was niet echt lekker, weinig vulling in verhouding en heel weinig dressing.
17 aug 2022 om 20:04 Eten was ‘oke’. De crunchy roll was niet crunchy.
12 aug 2022 om 22:11 Altijd Súper lekker!
29 jul 2022 om 20:46 Heerlijk gegeten, echt mals vlees. Mmmm!
28 jul 2022 om 20:28 Eten was er sneller dan aangegeven, vers, goed warm en heerlijk!