MIYAGI & JONES

MIYAGI & JONES lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 795 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miyagi & Jones. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 22:11 Altijd Súper lekker!
29 jul 2022 om 20:46 Heerlijk gegeten, echt mals vlees. Mmmm!
28 jul 2022 om 20:28 Eten was er sneller dan aangegeven, vers, goed warm en heerlijk!
9 jul 2022 om 11:43 Te lang wachten. Eten was eerder beter. Ik zou de california pink niet aanraden. Te veel soja, wasabi te bij, waarschijnlijk omdat een paar de t.h.t datum al 4 maanden geleden hebben bereikt
5 jul 2022 om 22:09 Bezorgtijd was ongeveer 2x zo lang als aangekondigd/verwacht. Eten was ook koud. Maar met wat hulp van de oven en magnetron was het toch nog smakelijk
27 jun 2022 om 21:48 Top eten!!! Genieten!
24 jun 2022 om 21:04 Best sushi in town
29 mei 2022 om 20:27 Altijd heel tevreden en ook vandaag weer. Eten is met zorg bereid, goed op smaak en altijd op tijd. Genieten! Wij blijven hier bestellen
24 mei 2022 om 7:55 Top eten! Iets verkeerd ontvangen, maar dit is snel opgelost
18 mei 2022 om 23:11 Rude employees! I called for an update as I was already waiting for an hour. The lady said I ordered for pick, which I told her was incorrect (see my receipt). Without any consultation I got someone else on the phone saying “dont argue”.
18 mei 2022 om 19:31 was 20 min te laat. maar er zijn ergere dingen in de wereld dan dat je eten te laat is. ben toch te vreden
14 mei 2022 om 11:52 Het gefrituurde eten was heel klef geworden, de rest was lekker. Eten is goed gekruid.